Contact

Veelgestelde vragen

Maas en Waal Thuisbezorgd is opgericht om alle horecaondernemers in het Land van Maas en Waal een warm hart toe te dragen en ze te steunen in deze moeilijke tijd. Hotels, restaurants en café’s worden genadeloos hard getroffen door de coronacrisis. Door de nieuwe overheidsmaatregelen hebben zij van de ene op de andere dag geen inkomsten meer. Een drama met enorme financiële gevolgen. 
Via deze website en de Facebookgroep Maas en Waal Thuisbezorgd wordt alle vraag en aanbod op het gebied van lokale afhaalmaaltijden gekoppeld.
Op deze website kunt u een overzicht vinden van horecazaken die gevestigd zijn in het Land van Maas en Waal. De website is nog niet helemaal compleet en zal de komende tijd verder aangevuld worden. Mist u een horecazaak? Geef dit dan vooral aan ons door, zodat wij deze toe kunnen voegen.
Zoeken kan heel eenvoudig via de zoekfilters op deze website. U kunt zoeken op keuken of op plaatsnaam. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om op de vestigingsplaats van de horecazaak te zoeken. Wij werken hard aan een functionaliteit om ook op bezorgplaats te kunnen zoeken.
Als u een restaurant heeft gevonden, kunt u op de restaurantpagina zien wat ze aanbieden. Vervolgens kunt u rechtstreeks contact met betreffende restaurant opnemen om uw bestelling te plaatsen. U kunt dus geen bestelling plaatsen op deze website.
U bestelt rechtstreeks bij het restaurant en betaalt ook rechtstreeks aan het restaurant. Er zijn geen betalingen mogelijk via deze website.
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van deze website. We proberen de menu's zo actueel mogelijk te houden. Het kan desondanks voorkomen dat iets niet meer voorradig of actueel is. Daarom dient u altijd contact op te nemen met het restaurant voor uw bestelling.
U kunt zich aanmelden via het groene tekstblok op de pagina 'Deelnemers'. U gaat dan naar een extern aanmeldformulier, waar u al uw gegevens in kunt vullen. Let wel, alleen volledig ingevulde aanmeldformulieren kunnen wij verwerken op deze website. Belangrijk is dat het menu in Word, PDF of Excel wordt aangeleverd.
Nee, vermelding op deze website is gratis voor alle horecazaken in Maas en Waal.
Deze website is expliciet bedoeld voor horecazaken die IN het Land van Maas en Waal gevestigd zijn. Niet-Maas en Waalse Horecazaken kunnen zich helaas niet aanmelden.
U kunt zich alleen aanmelden als uw bedrijf een vestigingsadres heeft in Maas en Waal. Als u uitsluitend levert in dit gebied, kunt u zich helaas niet aanmelden.

Contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in

Voornaam *
Achternaam *
Email adres*
Telefoonnummer
Bericht