Het concept

Maas en Waal Thuisbezorgd

Maas en Waal Thuisbezorgd

Maas en Waal Thuisbezorgd is opgericht om alle horecaondernemers in het Land van Maas en Waal een warm hart toe te dragen en ze te steunen in deze moeilijke tijd. 

Hotels, restaurants en café’s worden genadeloos hard getroffen door de coronacrisis. Door de nieuwe overheidsmaatregelen hebben zij van de ene op de andere dag geen inkomsten meer. Een drama met enorme financiële gevolgen.

Door het aanbieden van afhaal- en bezorgmaaltijden kunnen ze toch nog een klein beetje inkomsten genereren.

 • Combineren vraag- en aanbod

  Via deze website en de Facebookgroep Maas en Waal Thuisbezorgd wordt alle vraag en aanbod op het gebied van lokale afhaalmaaltijden gekoppeld, zodat mensen makkelijk eten kunnen vinden waar ze zin in hebben in een woonplaats naar keuze. 

  Horecazaken in het Land van Maas en Waal kunnen zich gratis aanmelden. Wij proberen het aanbod op de website zo compleet mogelijk te maken. Mocht je een horecazaak missen, laat het ons dan vooral weten dan voegen we deze toe.

 • Waarom Maas en Waal Thuisbezorgd?

  Ondersteun lokale horecaondernemers:

  • > Één centrale plek van al het aanbod.
  • > Haal jouw favoriete restaurant in huis.
  • > Samen helpen we elkaar door de crisis.
  • > Het is super lekker!!

  Dus.. ga een keer extra bestellen in plaats van zelf te koken en help lokale ondernemers in deze moeilijke tijd zodat ze ook na de crisis nog bestaansrecht hebben!

 • Met dank aan

  Maas en Waal Thuisbezorgd is een initiatief van Suzan van Heck van CaseMarketing i.s.m. Danny Moons van Hulp met Marketing en de gemeente West Maas en Waal. Daarnaast danken wij de vrijwilligers Franka van der Zand en Joep van Gruijthuijsen voor hun hulp en 2Be-Art voor het ontwikkelen van het logo.

Ondersteun lokale ondernemers

Bestel jouw eten in Maas en Waal


Zorg dat café’s, restaurants en broodjeszaken ook na de crisis nog bestaansrecht hebben. Maak gebruik van hun afhaal-en bezorgservices.